A ROADTRIP TO PARIS

I can’t get over it. Paris, you have my heart. Samen met drie vriendinnen reden we in een Opel Crossland X naar Parijs. We hadden speciaal voor de Opel roadtrip weer een andere kleur (wit!) auto meegekregen, dus de challenge werd gelijk in de auto besproken. Wat voor outfit shop je voor 150EU wat past bij een witte auto? Ja oké, alles past, maar wat is nou cool en niet te voor de hand liggend.

Samen met Kiri fotografeer ik analoog, en we couldn’t wait any longer om in Parijs te zijn. Dus plankgas met de auto en binnen 4,5 uur waren we bij het appartement. We hebben de rest van de dag wijn gedronken op het terras in Montmartre.

Zaterdag reden we door Parijs, en stopten we vlakbij de Champs Elysées om te shoppen. Ik had helemaal een outfit in mijn hoofd met een oversized blazer, en dit vulde ik aan met een satin look rok en witte sandaaltjes. Bij elkaar precies 150EU, challenge completed 🙂

Ik heb altijd zo’n bijzonder gevoel als ik in Parijs ben. Ik word door alles om me heen geïnspireerd, en ik voel me echt op mijn best als ik daar ben. Ook vanuit fotografisch oog zie ik zoveel coole doorkijkjes, mooie scenes en shots. Kiri en ik werden helemaal wild van alle plekken en het analoog fotograferen. Het is dus zo dat met analoog fotograferen (helemaal op de ouderwetse manier), je ‘geen idee’ hebt hoe het beeld eruit ziet wat je net hebt geschoten. Ook het instellen van de camera is handmatig, en daarom soms echt puzzelen. Ik kan nooit wachten hoe de beelden zijn geworden als ik mijn rolletjes inlever.

Op zondag reden we weer terug naar Rotterdam. Time flies by so fast.. Kon ik maar voor altijd in Parijs blijven. En als je dan weer met de auto voor de deur staat, is het alsof je nooit bent weggeweest.


Deze blog is geschreven in samenwerking met Opel Nederland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *