EEN KIJKJE IN MIJN WOONKAMER

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe mijn huis eruit ziet? In deze blog geef ik je een kijkje in mijn woonkamer! 

Weet je die blog over de make-over van mijn woonkamer nog? Even een kleine throwback: die plaatste ik in februari samen met de aankondiging over de bank die ik samen met Sofacompany heb ontworpen in de nieuwe (pop-up) store aan de Coolsingel in Rotterdam. Sofacompany biedt verschillende Deense designs voor bijvoorbeeld 2- of 3-zitsbanken en stoelen, maar ook kussens en kleden en allemaal ook heel erg betaalbaar (niet geheel onbelangrijk, en ohja er is nu zelfs een Summer Sale). Deze Nederlandse webshop heeft echt SUPER mooie ontwerpen, maar uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om er een zelf te ontwerpen via de website. Uiteindelijk hebben Jill (mijn huisgenootje) en ik ervoor gekozen om te gaan voor een van chaise-longues: een roze (de kleur heet Sunday Dusty Rose) bank met houten pootjes eronder.

sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam

Let the Pinterest game begin! De bank had een levertijd van meer dan 12 weken, dus hebben Jill en ik genoeg tijd om te Pinteresten. We hadden hiervoor echt een huis met alleen wit, grijs en zilver, en ineens een roze bank zou al zoveel meer kleur geven. We wilden ook wat meer beige erin gooien en kijken naar wat meer accessoires.

Als een echt girlboss-team hebben Jill naast onze bestelling bij Sofacompany ook wat nieuwe meubels gehaald bij Ikea (kleed, tafeltjes, tv meubels) en op een zaterdagmiddag in elkaar gezet, wiehoe. En we zijn nog steeds bij elkaar 😉

sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam

Poster webshop Desenio heeft ons voorzien super leuke posters met lijsten. Het kleine lijst links bovenin is een foto uit de jaren ’50 van Nice (in Nice gekocht), maar de rest is allemaal van Desenio (met de code ‘ESMEETROUW’ krijg je t/m 20 juli 25% korting op posters). De kleur roze van de natuurmotieven past echt precies bij onze bank! Nummer 4 is mijn geluksgetal en een engelengetal. Ik ben heel spiritueel en heb me altijd bezig gehouden met het onderbewuste, ‘hogere’, en dus ook engelengetallen. Mocht je het leuk vinden om daar meer over te lezen, dan kan dat via deze link.

Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam

Ondanks dat ons huisje nog steeds niet helemaal af is, vind ik het er al super leuk uitzien. We zouden nog wat meer accessoires willen zoals kaarsen en potjes op het tv meubel, en nog meer lijstjes aan de muur. Maar het is al super gezellig en zo’n verandering met hoe het eerst was! Ik word ook zo super blij van dat roze in mijn huis.

We zijn onwijs happy met de bank waar we nu eindelijk samen op kunnen Netflixen. Soms liggen we alsnog samen tegen elkaar aan op het lange gedeelte van de bank haha, lekker knus. Maar er zijn ook zondagen geweest dat we allebei op de bank een disco dutje deden. Heerlijk!

sofa company desenio esmeetrouw huis rotterdam

Mochten jullie nog leuke ideeën hebben voor toevoegingen, laat het me gerust weten in de reacties! 🙂

Volg:
Deel deze blog:

5 Reacties

  1. juli 19, 2017 / 6:33 am

    Die bank gecombineerd met het kleed is erg mooi geworden. Je huis is zo een stuk lichter.

  2. Demi
    juli 20, 2017 / 6:54 am

    Hi Esmee, heel leuk! Wat zijn de afmetingen van de posters?:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *