FOTOSHOOT IN BLIJDORP VOOR FASHIONCHICK

Ik heb afgelopen week zo’n leuke fotoshoot gehad! Een tijdje terug werd ik geïnterviewd voor de Girlboss rubriek in de Fashionchick (hoe cool), en daarvoor had ik een fotoshoot samen met fotografe Prisca Visser in de Rotterdamse diergaarde Blijdorp. De resultaten vind je in deze blog!

Mini Esmee ging vroeger samen met haar opa en oma naar Blijdorp. Ja echt, ik heb een abonnement gehad op de dierentuin zodat ik, terwijl mijn ouders meegingen met mijn broer naar de voetbal op zaterdag, ik met mijn opa en oma naar Blijdorp kon. Elk weekend ging ik kijken naar de tijgers, tropische vogels, giraffen en mijn favoriet: de olifanten.

blijdorp esmee diergaarde trouw rotterdam dierentuin louen fashionchick girlboss interview gestuz prisca visser

Inmiddels kan ik  al een tijdje alleen thuisblijven (mijn ouders mee naar de voetbal hoeft ook niet meer, mijn broer woont al een paar jaar in Schotland), is mijn lieve opa twee jaar geleden overleden en bezoek ik Blijdorp ook minder vaak als de tijden waarin ik al 6-jarig meisje al excited naast mijn ouders’ bed stond op zaterdag.

Het voelde daarom extra bijzonder om terug te zijn in Diergaarde Blijdorp, waar ik zoveel herinneringen van vroeger heb liggen. Blijdorp bestaat inmiddels al 160 jaar (ik heb zelfs de 150 nog gevierd), is er een super cute baby neushoorntje geboren en zijn er nog veel meer dieren en speeltuinen bijgekomen. Nu zijn die speeltuinen niet zo interessant meer voor mij (maar herinnert iemand zich nog die ene groter speeltuin met die mega hoge glijbanen? dat was zo cool!), maar begon het toch weer heel erg te kriebelen van excitement bij het zien van de giraffen, tijgers en olifanten.

blijdorp esmee diergaarde trouw rotterdam dierentuin louen fashionchick girlboss interview gestuz prisca visser

Voor het interview van de Fashionchick zijn Prisca en ik foto’s gaan maken in Rivièrahal, waar je allemaal botanische planten, vogels en een super fotogenieke vijver kunt vinden. Ook de Amazone hal met de vlinders en piranha’s was echt prachtig maar wel mega heet in de wintercollectie die ik eveneens ging shooten voor de Rotterdamse kledingwinkel Louen.

Het blijft zo bijzonder om door de diergaarde te wandelen, waar ik al deze herinneringen heb aan vroeger. Een paar dagen later had ik het er met mijn oma over, die tegen mij zei: ‘Wie had dat gedacht vroeger, ik dacht altijd dat je een kinder- of gymjuf zou worden en ineens staat mijn kleindochter als een fotomodel in tijdschriften’. Nu is dat van fotomodel natuurlijk niet helemaal waar haha, maar het is voor mij soms ook bijzonder om te realiseren dat in een jaar tijd alles zo is veranderd en ik interviews geef als girlboss en inspiratie voor andere meiden. Want in mijn hoofd ben ik nog steeds dat meisje van 6, springend naast het bed voor een dagje naar de olifanten.

blijdorp esmee diergaarde trouw rotterdam dierentuin louen fashionchick girlboss interview gestuz prisca visser blijdorp esmee diergaarde trouw rotterdam dierentuin louen fashionchick girlboss interview gestuz prisca visserblijdorp esmee diergaarde trouw rotterdam dierentuin louen fashionchick girlboss interview gestuz prisca visser

Het interview inclusief de foto’s zal vanaf augustus te lezen zijn in het magazine Fashionchick.

Volg:
Deel deze blog:

3 Reacties

  1. juli 17, 2017 / 5:08 am

    Mooi foto’s. Oh, Blijdorp blijft echt jeugdsentiment. En ik ga er nog steeds regelmatig naar toe. Mijn pgb kind heeft een abonnement en ik mag gratis mee.

  2. juli 17, 2017 / 9:29 am

    Hele mooie fotoshoot . Wij gaan relmatig naar de diertjes kijken met mijn zoon, maar naar blijdorp zijn we nog nooit geweest. Het staat zeker op de planning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *