24HRS IN LONDON

De tweede bestemming voor de roadtrip met Opel is Londen. Yes London, baby! In november was ik in Antwerpen, en door mijn nieuwe job heb ik de laatste twee bestemmingen even uitgesteld. Maar afgelopen week stapte ik met M, Myrthe en David van ons de auto in om naar The Great Britain te rijden.

We kregen van Opel een Crossland X mee, waar we toen mee naar Calais reden en vanuit Calais pakten we de boot (daar moest je dan met de auto op rijden) naar het Engelse Dover, waar vandaan we doorreden naar London. Het voelde echt net als een schoolreisje, haha. Zo gezellig! We hadden heel hard muziek aan in de auto, en het fijne is dat je dus mega veel (lees: kleding) bagage mee kunt nemen in de auto, dat je niet hoeft te letten op het aantal kgs dat je hebt, maar je propt gewoon alles achterin!

We kwamen einde van de dag aan in het appartement, en reden toen naar China Town waar we naar een verborgen cocktailtoko gingen, wat echt té amazing was. Mocht je naar London gaan, zoek dan naar Opium. Na een cocktail en wat dumplings, zijn we uiteindelijk echt gaan eten bij Duck & Rice, waar ze ook super veel veganistisch opties hadden. Aziatisch eten is echt mijn favoriet, dus ik was helemaal blij met mijn spinazie gyozas en vegan noedels met groenten. De volgende dag had ik de opdracht gekregen van Opel om een outfit te shoppen ter waarde van 150EU, die bij de auto én de stad van de roadtrip moest passen. We waren dus voornamelijk aan het shoppen op Regent Street waar ik de coole outfit kocht die je ziet op onderstaande foto’s. De top en rok zijn van MANGO en de schoenen van Other Stories. De tas is wel van mezelf en van Marc Jacobs, jullie vragen elke week wel naar de tas haha, het is ook echt mijn lievelings.

Na een hele dag door London te hebben gelopen en gereden, zijn we einde van de middag weer terug gegaan richting Rotterdam. En einde van deze week is het alweer tijd voor de laatste bestemming van de Opel roadtrip; Pariiiiiiii!


Deze blog is geschreven in samenwerking met Opel Nederland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *