BEACHDAY: A DAY OFF

Oke, even iets totaal anders! Een hele andere blog dan wat ik normaal zou delen, maar ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Vandaag gingen M en ik naar de Zevenhuizerplas. We hadden tegen elkaar gezegd dat we in de ochtend zouden werken (M is een bedrijf aan het opstarten), zodat we ’s middags lekker van de zon konden genieten. In de ochtend heb ik mijn mail gedaan, foto’s bewerkt en bestellingen geplaatst. Daarna ging ik naar Ortholie (mijn orthodontist) om mijn laatste 5 beugels op te halen. Nog 6 weken en dan mag ‘ie er al ‘uit’! Kan echt niet wachten, dan gooi ik gelijk mijn tanden in de bleek haha.

We moesten wat foto’s schieten voor mijn campagne met Be So Happy, waar ik soortgelijke foto’s voor maakte als bovenstaande. Ik heb echt het meest ongemakkelijke moment gehad met M toen hij zag dat ik twee grapefruits van thuis meenam en in mijn tas stopte omdat dat zo lekker kleurt. Hij snapt dat soort dingen totaal niet, en misschien kan ik dat eigenlijk wel begrijpen haha! Slaat ook nergens op eigenlijk..

Ik ben super benieuwd wat jullie van deze soort blog vinden! Laat je het me weten?

BIKINI: LOAVIES | SCRUNCHIES: ELLASTIEK & ATELIER DES FEMMES ROZE ECO TAS: ETSY | KETTINKJES: BEADSBYROMYS & LUZ & MIMONEDA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *