DAYS AT FINCA LES COVES

Na bijna een maand op deze plek geweest te zijn afgelopen zomer, besloot ik om in februari langs te gaan bij Anna en Cees van Finca Les Coves. Ik had zo’n drukke maand in Kopenhagen gehad met Fashion Week en mijn werk voor OU., en ik had precies 6 dagen vrij zonder werk en opdrachten, dat ik Anna vroeg of ik langs mocht komen om te helpen met fotografie, en even een beetje tot rust te komen.

Ik weet nog wat vorige zomer de plek met mij deed, echt waar, het is zo magisch. Nadat M en ik weer bij elkaar kwamen zijn wij in de zomer naar de Finca gegaan om daar te werken en omdat je echt midden op een berg zit, ver weg van alles, ben je toch een beetje back to nature, en ook echt soort van back to yourself. Ik had daar nu ook een klein beetje behoefte aan.

Anna eet sinds een paar maanden veganistisch, en omdat ik al oprecht een lange tijd twijfelde om vegetarisch of meer plantaardig te gaan eten, heb ik toen gewoon besloten om met haar mee te eten, helemaal veganistisch. Ik ben op het moment al langer dan twee weken 100% plantaardig aan het eten 🙂 En ik ben echt super blij. Ik heb al jaren heel erg last van buikpijn ’s avonds, hormonale klachten en huidproblemen, dat ik dacht: let’s give it a try. Ik hoor van zoveel vegans dat hun gezondheid zo verbeterd is, dus ik wil mezelf houden aan een maand lang 100% plantaardig eten en kijken wat het voor mij doet.

Tijdens mijn dagen daar ben ik eigenlijk vooral buiten geweest. Een beetje fotograferen, met de honden lopen, hardlopen op de berg, yoga met Anna en Spaanse yogi Paula die ook les geeft, en allemaal lekker vegan eten maken. ’s Avonds gingen we vaak om 21:00 al slapen (omg wie doet dat?! haha hoe lang geleden dat is voor mij), en stonden we 7:oo of 8:00 op, waardoor ik zo veel sliep, dat ben ik helemaal niet gewend. De laatste dag gingen we naar Alicante, even de berg af. Dan is het ook weer zo leuk om in de ‘grote stad’ te zijn. We hebben lekker ramen gegeten en ’s avonds vloog ik terug naar Rotterdam.

Ik maakte onderstaande foto’s met een analoge camera. Nu ze ontwikkeld en ingescand zijn en ik ze terug kijk, mis ik het weer helemaal. Gelukkig ben ik eind mei terug voor de yoga and wine retreat. Zin in 🙂
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *