Filmrol 11 juni t/m 18 juni

Hello hello! Ik ben terug met een nieuwe filmrol blog 🙂 In deze blog deel ik wekelijks een aantal foto’s die op mijn iPhone filmrol staan, en je kijkje geven in mijn leven.

Ik heb echt een rot week gehad. Ik voelde me echt ziek en daar had ik eigenlijk helemaal geen tijd voor. Ik ben dus alsnog best druk geweest, tot dat ik woensdag eigenlijk niet meer kon en met koorts op bed eindigde. Super stom, maar ik hoop dat ik je toch een beetje mijn week kan laten zien met leuke foto’s!

Dit is zó’n veel te blije foto. Maandag gingen M en ik skaten rondom de Kralingse Plas. We hebben bijna 15 km geskatet, dus best veel. En we hebben een biertje gedronken op de helft hahaha. Ik moet altijd lachen om M zijn voetbaloutfitje als we gaan sporten. Hij denkt daar beduidend minder over na dan ik.

Jill sleepte me mee om te gaan hardlopen, en dat was echt super gezellig! We doen onze warming-up altijd al in de spiegel met allemaal rare dansjes op Beyoncé, en dan zijn we eigenlijk al totaal bezweet en kapot hahaha. Ik voelde toen eigenlijk al dat ik echt ziek aan het worden was, want mijn lichaam voelde zo moe. Uiteindelijk hebben we vier km gelopen en ben ik daarna lekker mijn bed in gedoken.

Willianne ken ik via Louen waar ik vaak voor fotografeer, en zij heeft ook mijn nieuwe huisstijl gemaakt. Afgelopen woensdag heb ik haar gefotografeerd voor haar nieuwe website en dat was echt zo leuk om te doen! We wilden heel graag op een wit scherm shooten, en wat polaroids maken. Ik ben nu pas aan het nabewerken, maar ik kan echt niet wachten tot het allemaal online is en op haar website staat. Dan zal ik het met jullie delen!

Ik deelde deze foto met een vriendin via Instagram Story om te laten zien dat mijn huid zo slecht was. Ik voelde me zo klote, en dan wordt mijn huid ook gelijk slechter. Je ziet het nog niet eens zo erg op de foto, maar het zag er echt grauw uit en het was heel erg onrustig. Ik probeerde als ik thuis kwam ’s middags gelijk mijn make-up eraf te halen en het goed te verzorgen, maar uiteindelijk moest ik gewoon uitzieken.

Uitzieken dus.

Ik kreeg afgelopen week ook mijn nieuwe schoenen binnen! Daardoor voelde ik me ook wel beter haha. Ik was al heel lang op zoek naar platform Converse All Stars Chuck Taylor, en die vond ik bij Footway. Ik vind ze echt zo leuk! Ze maken je benen net ietsje langer en ze zijn gewoon super tof. Ik kreeg ook al heel veel reacties van jullie, dus nu kunnen jullie ze ook bestellen. Zullen ze blij mee zijn bij Footway haha 😉 Ik kocht daar ook schoenen voor M die afgelopen week slaagde voor zijn scriptie.

Donderdagavond maakte ik zelf sushi omdat ik eigenlijk nergens trek in had. Alleen in sushi. Altijd in sushi.

Vrijdag ging ik met veertig graden koorts naar een belangrijke meeting haha 🙂 No biggggggie joh. Nee, ik voelde me echt heel ziek. Daarna snel mijn bed in gekropen en een paar uurtje slapen om daarna wel de stad in te gaan (prioriteiten).

Zaterdagavond ging ik met de vrienden van M en een aantal vriendinnen uiteten bij La Pizza in Blijdorp. Daarna deden we een drankje bij Thoms, en daarna ging ik helaas weer vroeg naar bed omdat ik me nog niet helemaal goed voelde.

Hopelijk ga ik me deze week beter voelen! Ik hou jullie op de hoogte. Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *