Filmrol 28 mei t/m 4 juni

Elke week zal ik enkele foto’s van mijn filmrol van die week uitlichten. Dus foto’s die in mijn iPhone staan en niet op Instagram zijn gepubliceerd. Ik zal daarbij natuurlijk een stukje toelichting geven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om hierbij een soort kijkje achter de schermen te krijgen!

Deze week is echt voorbij gevlogen, en ik heb echt goed moeten nadenken wat ik deze week heb gedaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog, haha! Ik ben zo blij dat jullie mijn blog zo goed hebben ontvangen vorige week. Al jullie berichtjes waren zo lief! Ik vind het juist heel fijn om persoonlijke dingen te delen, juist omdat ik dan van jullie hoor dat jullie misschien iets vergelijkbaars meemaken of het jullie inspireert, vind ik echt heel bijzonder om te horen. Daarnaast voelt het schrijven van dit soort blogs echt als een soort dagboek voor mij, en helpt het me altijd om dingen op papier (beeldscherm) te zetten, het voelt altijd als een soort opluchting. Gek eigenlijk hè? Misschien dat ze dat eigenlijk bedoelen met ‘van je afschrijven‘. Goed, ik neem je mee in mijn afgelopen week!

Maandag was het echt mega lekker weer en besloten Jill en ik te gaan barbecuen op ons dakterras. We hebben een dakterras van 20 vierkante meter, maar we doen er echt bijna niks mee omdat het gewoon helemaal oud en kapot is. Maar die dag gooiden we een kleedje neer, kochten we een mini wegwerp barbecue bij de AH en gingen we lekker improviseren. We aten garnalen en saté met stokbrood en dronken en fles witte wijn op. Jill moest de volgende dag heel vroeg werken en ik had echt een beetje medelijden met haar hahaha, het was echt veel te gezellig.

Het is de afgelopen maanden zo rustig geweest wat betreft werk, het liep echt niet. Het kostte me daarom ook echt veel moeite om te blijven posten op Instagram, want had er eigenlijk door alles gewoon geen zin meer in. Ik ben nu wel blij dat ik door ben gegaan, want dinsdag had ik bijvoorbeeld weer een hele leuk meeting met Denise Roobol, waar ik drie mooie tassen en een portemonnee van kreeg. Ze vroeg me om samen een collectie of item te maken, en dat vind ik echt zo cool! Kun je voorstellen dat ik straks mijn eigen design heb? Ik werd helemaal blij en ik vind Denise sowieso heel inspirerend dus dat gaf me ook weer lekker energie. Daarna had ik een afspraak bij Rob Peetoom voor mijn haar. Ik ga bijna elke maand naar de kapper, vind het zo belangrijk dat mijn haar goed zit haha. Ik liet mijn haar nog een klein stukje korter en rechter knippen, en liet mijn haar in een halve balayage verven.

Sinds een paar maanden fotografeer ik soms voor Louen, en mag ik ook zelf items uitzoeken om weer op mijn eigen Instagram te zetten. Donderdag gingen we in 28 graden de nieuwe herfst/winter collectie shooten, en bleek ik ook zelf even voor de camera te moeten staan haha. Ik had helemaal geen make-up op, en had er echt totaal niet op gerekend. Ik ben daarom ook veel blijer met de foto’s die ik van Jacomien (links), Wendy en Willianne maakte 🙂 Ik moet nog even denken of ik deze foto’s ook op mijn portfolio hier plaats, misschien is dat wel leuk om te delen ook?

In de avond maakte Lize deze foto van mij met mijn nieuwe broek van Baum und Pferdgarten die ik bij Louen kocht. Ik twijfel echt of ik dit soort foto’s op Instagram moet zetten, want hij was echt niet cool met een filter erover. Ondanks dat hij helemaal onbewerkt is, vind ik hem misschien wel het leukste zo. Wat vinden jullie van dit soort onbewerkte/natuurlijke foto’s? Ik deel de laatste tijd wel wat meer foto’s met minimale filter en voel me daar eigenlijk wel goed bij. Het voelt wat eerlijker, ofzo 🙂

Deze foto maakte ik bij Rose Rouge, waar ik was met Joy en haar huisgenootjes Jinte en Sil. Vrijdagavond dronken we daar cocktails en hadden we de meeste diepe en open gesprekken haha, als ik er nu aan terug denk moet ik nog steeds echt lachen. Ohja en look at that cute dogggooooo!

Mijn nieuwe adidas FALCON W! Ik maakte deze foto per ongeluk toen ik een story ging maken. Maar hij is eigenlijk best tof?

M en ik gingen naar de Kunsthal zondag. Hij wilde iets leuks bedenken om te doen en ik had echt zin om daarheen te gaan en zonder dat hij dat wist, stelde ‘ie het voor. Nicely done M 🙂 Ik kocht gelijk een Museumkaart, want ik ben nu dit jaar naar best veel musea en tentoonstellingen geweest, dat ik het fijner vind als ik gewoon het hele jaar gratis kan gaan voor één keer ongeveer 60 euro. Ik heb zelf een middelbare school gedaan met examenvakken dans en kunst(geschiedenis), dus ik ben zelf heel erg geïnteresseerd in dans en kunst, maar ook muziek. Ik leerde op school dit al te analyseren en de diepere betekenissen en lagen te zoeken, dus ik vind het dan ook weer leuk om dit een beetje te delen met M. We gingen naar de hyperrealisme expositie en die van Viktor & Rolf.

Tot volgende week! Liefs,

2 Replies to “Filmrol 28 mei t/m 4 juni”

  1. Wat een fijne foto’s, klinkt als dat je fijne dingen hebt gedaan! Ik vind onbewerkte foto’s ook heel mooi, deel ze zelf vaak ook liever niet in mijn feed (ik hou van een mooi geheel), maar misschien kan je zoiets dan bijv. wel in je story delen als je het graag wilt delen? 🙂

    Geniet van de nieuwe week!
    xx Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *