Filmrol 5 juni t/m 12 juni

Joehoe! Elke week zal ik enkele foto’s van mijn filmrol van die week uitlichten. Dus foto’s die in mijn iPhone staan en niet op Instagram zijn gepubliceerd. Ik zal daarbij natuurlijk een stukje toelichting geven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om hierbij een soort kijkje achter de schermen te krijgen!

Zo, er is weer een week voorbij gevlogen. Ik scrolde net door mijn filmrol heen en ik heb echt super veel foto’s gemaakt. En heel veel gedaan afgelopen week, ondanks dat het voor mijn gevoel helemaal niet zo leek. Het was even lastig selecteren welke ik hier wilde posten, wil jullie ook geen overkill aan foto’s geven haha!

Maandag werd ik wakker met dit super cute briefje op mijn bureau. Ik werk vanaf juni alleen nog maar vanuit huis of op locatie omdat ik zo weinig op kantoor was het afgelopen half jaar. Ook werk ik niet meer in een team of met stagiaires. Heb er echt voor gekozen om weer helemaal zelfstandig te gaan werken. Dat voelt echt top, maar soms is het ook wel een beetje saai thuis. M was super vroeg gaan werken en liet dit berichtje achter ’s ochtends.

Ik was uitgenodigd door Parfumado voor een lunch in Amsterdam. PR-events zijn niet mijn favoriet, vooral niet in Amsterdam. Hier kunnen de merken natuurlijk niks aan doen, want ik vind het altijd lief als ik word uitgenodigd en ben altijd dankbaar. Maar de hele Amsterdamse scene is niks voor mij. Ik heb dit jaren gedaan om een netwerk op te bouwen, en mezelf te laten zien, maar merkte ook dat de strijd en onderlinge jaloezie en arrogantie mij echt onzeker maakte. In de trein naar Rotterdam voelde ik me altijd gesloopt omdat dit me zoveel energie kostte. Ik beperk nu mijn events heel erg, en ondanks dat ik in het begin echt last had van FOMO, heb ik het gevoel dat ik nu meer mezelf ben als ik een beetje buiten deze scene blijf.

Ik liep weer een beetje hard sinds dat ik echt het dieptepunt bereikte met mijn blessure. Ik werk nu toe naar 5 km in 25 minuten lopen en haalde dinsdag de 27 minuten, dus dat ging aardig na drie weken rust. Ik kom van 5 km in 40 minuten (ik kon nog geen kilometer lopen zonder pauze haha) dus ben redelijk positief op dit moment.

Ah, ik word zo blij van deze foto. Mijn lieve vriendinnetjes Sil en Joy met pizza in het Vroesenpark. Woensdagavond waren we daar lekker aan het chillen en scooterde ik tussendoor naar de pizzeria. Ohja, ik heb ineens een ding met pizza shoarma? Hahahaha zo slecht.. En nog met extra knoflooksaus ook.

Ik maakte deze foto’s van Sil 🙂 vind jij 1 of 2 leuker?

En weer een briefje van M. Nja, briefje, hij heeft even mijn to-do list aangevuld. – Schatje stoute foto sturen hahaha ik ging stuk. Wat een sukkel. Of die de foto gekregen heeft? Misschien 😉

We hadden donderdagavond wel een date. We gingen eten bij Thoms en daarna nam ik M mee naar de film Escobar over, hoe kan het ook anders, Pablo Escobar. Echt een mannenfilm, dacht ik. Maar vond hem best interessant! Ik heb Narcos enzo niet gezien, dus wist niks over die tijd, maar ik vond het wel interesting.

Vrijdagavond ging ik bij mijn vader thuis eten en maakte ik mijn lievelingspasta met rivierkreeftjes.

 

Papa en de allerliefste en knapste hond van de wereld; Beer.

Twee dates in één week, woohoo! We gingen eveneens eten. Ik ben echt al een tijdje op zoek naar de lekkerste eetcafé-saté (met lekker veel pindasaus en patat met mayonaise weet je wel) en we vonden een goede kandidaat bij Van Zanten. Daarna hadden we het plan om samen dronken te worden en te gaan dansen, en dat is goed gelukt haha.

En hierbij mijn foto skills als ik dronken ben. En M met MacDonald’s in zijn handen. We liepen ’s nachts over de Meent en ik weet nog dat er allemaal mensen van De Huismeester happen van onze McChicken hebben genomen?????

Goed, tot zover mijn filmrol van afgelopen week! Haha!

Liefs,

 

One Reply to “Filmrol 5 juni t/m 12 juni”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *