THE WATERFALL

Ik heb het mooiste plekje van Spanje ontdekt! Of nee, Anna en Cees hebben ons een van de mooiste plekken van Jijona (of van Spanje, vind ik) verteld. Woensdag gingen M en ik naar de waterval. We reden 20 minuutjes vanaf de Finca, en toen moesten we met allemaal kleine trapjes naar beneden lopen om onderaan de waterval te komen. Het was echt zo mooi! En zo’n rustige plek.


Het water was echt zó koud, haha! Maar het was heel bijzonder om een duik te nemen in bronwater, in plaats van chloor- of zoutwater. Het voelde als een enorm groot, koud bad. We zwommen steeds naar de (op dit moment mini door de droogte) waterval toe, en daar zag je door alle plantjes en bloementjes het water zo mooi druppelen. Ik had echt een Efteling feeling hahahaAls je ooit in de droomvlucht bent geweest de snap je misschien wat ik bedoel. Zo’n gevoel kreeg ik er echt bij!

Na El Salt zijn we doorgereden naar Vilajoyosa, een super cute plaatsje met allemaal gekleurde huisjes. Daar hebben M en ik lekker samen gegeten en op het strand gelegen. Oh, en we zijn op een soort wipe out baan in de zee gegaan. Super hysterisch met z’n tweeën.

Het was echt weer een fijn dagje 🙂 Liefs,

2 Replies to “THE WATERFALL”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *