WELCOME TO PARADISE

Welcome to paradise! Ah jongens, ik ben zo blij. Ik ben gisteren aangekomen bij Finca Les Coves, in Jijona, Spanje. Samen met M ga ik een vriendin (Anna) van mij helpen die een half jaar geleden samen met haar man Cees hierheen is geëmigreerd. We zijn dus nu samen so calledwork aways‘. Dit betekent dat we ongeveer 5 uur per dag werken aan de Finca; koken, tuinieren, schoonmaken, activiteiten, het is echt van alles!

Vanochtend zijn we met z’n vieren naar de markt in Jijona gegaan om vers fruit en groenten te kopen. Gisteravond kwamen we aan, en toen hebben we zo lang met elkaar gezeten en gedronken, dat we er vanochtend ook echt een goede sterke koffie (en heel veel water haha) in moesten gooien. Daarna hebben M en ik de lunch gemaakt voor ons vieren, getuinierd, ik heb wat dingetjes van de finca gefotografeerd en vanavond hebben we gezamenlijk voor de gasten Mexicaans (en ook nog vegetarisch) gekookt.

De plek is zo magisch. De rust hier, middenin de bergen, geeft me echt zo’n fijn gevoel. En Anna en Cees zijn allebei zo lief en open. We blijven hier drie weken, en ik kan echt niet wachten om alles met jullie te delen. Ik ben zo benieuwd wat deze plek mij gaat brengen, en hoe ik me hier ga voelen. Zo ver weg van alles maar ook weer alles bij elkaar wat ik nodig heb. Tot nu toe voelt het echt heel goed om hier te zijn 🙂 Even weg van alles en een beetje terug naar de basis.

En voor nu; welterusten! En hasta luego!

Liefs,

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *