Filmrol 20 t/m 27 mei

Ik heb een nieuwe blog voor jullie, en ik denk dat ik hem ga laten terugkomen als wekelijkse rubriek. Tenminste, dat is de bedoeling. Ik kreeg het idee via mijn DM van jullie, en ik vond het eigenlijk wel heel leuk om te doen.

Elke week zal ik enkele foto’s van mijn filmrol van die week uitlichten. Dus foto’s die in mijn iPhone staan en niet op Instagram zijn gepubliceerd. Ik zal daarbij natuurlijk een stukje toelichting geven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om hierbij een soort kijkje achter de schermen te krijgen!

Vorig weekend was ik met het team van Pierre mee op personeelsuitje naar Reims in Frankrijk. Ik mocht mee als fotografe en het was zo leuk om echt met een team mee te gaan. Ik werk tegenwoordig weer voor mezelf en dat is eigenlijk soms best wel eenzamerig. Ik heb helemaal geen collega’s en werk vaak alleen thuis of op kantoor. Kan best saai zijn.. Het was echt leuk om met een hecht team op pad te zijn! We gingen lekker eten en hebben een hele lange mountainbike tocht gemaakt. Ik vind Frankrijk ook altijd zo fotogeniek. Alle gebouwen zijn het waard om gefotografeerd te worden. Links zie je de originele foto en rechts de foto met edit in VSCO met filter A4.

Ik ben nu bijna tien kilo afgevallen (wel meer sinds de break-up, maar er is ook weer wat bij haha), en ik wil dat eigenlijk wel vasthouden dus ik probeer super gezond te eten. M wil ook gezond eten, dus maakten we samen een caesar salade met zoete aardappel frietjes. Daarna gingen we samen boksen bij Stride6ft8. Echt mega leuk om samen te doen, alleen waren mijn (gel)nagels heel lang, en zijn ze allemaal een voor een afgebroken haha. Ik voelde me zó’n meisje! Ik heb de training wel afgemaakt, en uiteindelijk met een uurtje 692 calorieën verbrand, lekkerrrrr.

Bij de trainingen van Stride6ft8 krijg je een Polar hartslagband om waardoor je dus kunt zien hoeveel calorieën je verbrandt. Super interessant en ik word dan altijd zo competitief. Ik was de winnaar van de hartslagzone en had de meeste calorieën verbrand yeeees.

Donderdag ging ik een PR klusje doen samen met mijn vriendinnetje Joy. Zij werkt voor het PR bureau Today’s Specials en ik ging haar helpen met het rondbrengen van perspakketten. Ik was de chauffeur van de dag en we reden naar redacties in Amsterdam waaronder Hearst (van de grote bladen) en Glamour. Was echt helemaal gezellig en zo cool om te zien hoe het eraan toe gaat op de grote redacties (lijkt me helemaal niks overigens maar dat terzijde).

Zondag ging ik samen met M naar Ouddorp. We namen de camera en verschillende lenzen mee om gewoon random dingen te fotograferen. Ik heb mezelf de afgelopen maanden helemaal verdiept in fotografie en dat leer ik hem nu weer, want hij wil het ook graag leren. Dus de laatste tijd zijn we hele dagen samen aan het fotograferen. Er is natuurlijk heel veel te vertellen over de break-up die we hadden in januari tot april, en dat we nu weer bij elkaar zijn, maar ik weet niet helemaal of ik dat zelf wil en of hij er chill bij is. Het is in ieder geval gewoon echt een kut periode geweest en ik kan er alleen maar slechte dingen over vertellen eigenlijk. Er zijn ook nog veel shit dingen die we samen bespreken en waar we uit moeten komen, dus meestal doen we dat ook op dit soort dagen. Maar het is vooral fijn om weer bij elkaar te zijn 🙂 Ik maakte deze foto’s in zwart wit op het strand.

Tot volgende week! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *