NEW SHOES

Het is echt al super laat, 1:35 om precies te zijn, wanneer ik deze blog schrijf. Vandaag, of eigenlijk gisteren, heb ik heel de ochtend thuisgewerkt en daarna ben ik naar buiten gegaan omdat vanaf 14:00 de zon op het scherm van mijn iMac komt te staan. Dan kan ik eigenlijk te weinig doen en ga ik even naar buiten om wat dingetjes te regelen, pakketjes weg te brengen van United Wardrobe, M gedag zeggen bij Thoms en zoals vandaag kocht ik de Franse Vogue om de editorials te kijken en mijn Frans een beetje bij te houden, en het fotografie tijdschrift Shot of Joy wat echt mijn lievelings is.

Vorige week heb ik mijn nieuwe schoenen van Manfield binnen gekregen, en ik ben er echt zo blij mee! Het is natuurlijk wel een kleurtje, dus ik moet het goed combineren, maar ik deed een ton-sur-ton lookje door de roze muiltjes te combineren met mijn roze omslagjurkje van Neo Noir. Ik zie dit soort schoentjes zoveel bij de Scandinavische fashion bloggers, en ik heb ze bijna elk jaar in mijn schoenenkast gehad. Maar op een of andere manier zijn ze aan het einde van de zomer altijd een beetje versleten omdat ik ze zoveel draag. Dus ik ben weer helemaal blij met dit nieuwe paar 🙂 Ik draag ze het liefst onder een lange (bijvoorbeeld witte of zwarte) jurk. Ik heb alvast voor morgen een outfitje bedacht waarmee ik ze onder een hele lange witte linnen jurk draag met mijn transparante Céline tas. Daar komt vast nog wel een foto van online.

Wat vinden jullie eigenlijk van dit soort half onbewerkte/natuurlijke foto’s? Vind je ze leuker dan foto’s met filter? Ik voel me er best wel chill bij dat het zo lekker naturel is, ergens. I dunno, I kinda like it. Ik ga nu maar proberen te slapen, want morgenochtend vroeg ga ik naar het Friends of the Brands event in The Dylan, Amsterdam, en daar heb ik echt zin in, maar ik moet wel even mijn energie verzamelen voor de hele Amsterdamse influencer bende haha :))))))) Talk to you later!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *